JOSEP PALAU I FABRE. DONEU-ME UN COR MÉS PETIT, QUE AQUEST QUE TINC NO SE M’OMPLE

JOSEP PALAU I FABRE. DONEU-ME UN COR MÉS PETIT, QUE AQUEST QUE TINC NO SE M’OMPLE

Antologia amb alguns dels artistes que han cantat versos de Palau i Fabre. El disc, editat per PICAP, l’abril del 2017, contribueix a enriquir encara més la nòmina de cantants que divulguen la seva poesia, amb quatre musicacions inèdites de Toni Xuclà cantades
per Gemma Humet (“La dona”), Ramon Mirabet (“Salvador Dalí”), Menaix a Truà (“L’impossible”) i el cantant de Pantaleó, Gerard de Pablo (“L’estranger”). L’antologia culmina amb Palau i Fabre recitant un dels seus poemes cabdals, “Cant espiritual”, al qual Toni Xuclà ha posat un embolcall musical.

El disc recupera, també, cançons històriques de Maria del Mar Bonet i Manel Camp, Toti Soler, Joanjo Bosk, Celdoni Fonoll, Enric Hernàez, Dolors Laffitte, Guillermina Motta,Ramon Muntaner, Santi Vendrell, Hèctor Vila i Ignasi Roda.