Exposicions itinerants

La Fundació Palau posa a disposició dels centres museístics i expositius les següents exposicions de producció pròpia adaptades al format itinerant.

Si esteu interessats en alguna d’aquestes mostres, consulteu-ne la disponibilitat i les condicions a:

Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes

Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes

Esports, music hall, turisme i pecat: els moderns dels anys trenta. “Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes” és una exposició espectacular que presenta una mirada nova sobre un període fascinant, […]

Ferran Freixa. Passat i  present

Ferran Freixa. Passat i present

Exposició monogràfica del fotògraf Ferran Freixa que es va celebrar a la Fundació Palau l’any 2020. Un recorregut pels motius més icònics i actuals que Freixa ha treballat i treballa durant les últimes dècades. Fotografies íntimes i poètiques en les que el fotògraf demostra la seva excepcional capacitat per captar i observar, pacient, l’estat de les coses.

Toni Vidal retrata la cultura catalana dels 70

Toni Vidal retrata la cultura catalana dels 70

Comissariada per l’escriptor Julià Guillamon, “Toni Vidal retrata la cultura catalana dels setanta” és fruit d’un treball en l’arxiu fotogràfic de Toni Vidal que ha permès realitzar una selecció de més de cent retrats de les personalitats de la cultura catalana d’aquell període.

Joan Fontcuberta. Poemes de l’Alquimista

Joan Fontcuberta. Poemes de l’Alquimista

Exposició amb fotografies de Joan Fontcuberta on l’artista es capbussa en els seus arxius fotogràfics cercant imatges desneixents, que recorren el camí a la inversa i tornen a la vida transformades en quelcom diferent. Entre l’experimentació i l’assaig, la fotografia de Joan Fontcuberta al igual que la poesia de Josep Palau i Fabre, exhala el neguit tràgic de l’existència, que només pot ser redimida per la imaginació, la ironia i l’erotisme.