La Fundació Palau participa al #SantJordiaCasa amb un taller virtual

La Fundació Palau participa al #SantJordiaCasa amb un taller virtual

Com ja és habitual, la Fundació Palau col·labora amb l’Ajuntament de Caldetes durant la Diada de Sant Jordi a Caldes d’Estrac. Donades les circumstàncies actuals, aquest any celebrem San Jordi des de casa engalanant balcons i finestres.

La Fundació Palau ha ideat un taller virtual inspirat en els primers versos de la poesia “Excés de la primavera” de Josep Palau i Fabre.

Encara l’ocell

és bell

i encara l’amor,

amor

Partint d’aquest text, elaborem dos motius decoratius en forma de garlanda inspirats, per una banda, en la rosa, per les seves tonalitats (el vermell de la flor i el verd de la tija). I per altra banda, en els conceptes “ocell” i “amor” que apareixen al text de Palau.

Ocell: les orenetes són els indicadors de l’arribada de la Primavera. Elaborarem orenetes verdes.

Amor: el representarem amb un cor vermell

Amb alguns materials que tenim per casa, seguint les instruccions del tutorial que hem preparat i amb moltes ganes, animem als veïns i veïnes a crear les seves garlandes perquè Caldetes estigui plena de color, d’ocells, de cors i de primavera!

Per últim, qui ho vulgui, pot fotografiar les garlandes que veu des del seu balcó o finestra i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #CaldesdelDrac.

Feliç Sant Jordi 2020!

 

Descarregar la plantilla de l’oreneta

Veure el tutorial