Celebració el Dia Internacional dels Museus on line DIM2020

Celebració el Dia Internacional dels Museus on line DIM2020

Fundació Palau Celebra el Dia Internacional dels Museus on line DIM2020

A la Fundació Palau celebrem el Dia Internacional dels Museus on line el 18 de Maig, tot i que traslladem les activitats presencials a la nova data proposada del 14 de novembre de 2020.

Aquí trobareu els enllaços a la nostra presència a les xarxes. Podeu consultar també els nostres canals de Youtbe, Facebook, Twitter i Instagram.

En el vídeo següent Anna Maluquer, directora de l’espai, ens introdueix a la revista Poesia editada per Palau i Fabre, en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus

 

La Diputació de Barcelona en fa ressò a través de la seva secció de patrimoni cultural:

https://www.diba.cat/web/opc/18_maig

Museus per al igualtat

El lema d’enguany, “Museus per la igualtat”, ens aboca a pensar que després d’aquesta crisi que estem vivint, haurem de replantejar la nostra funció dins la societat. L’art, en totes les seves formes, és un bàlsam per superar moments complicats i hem de fer possible que tothom hi tingui accés. En aquest sentit, s’estan plantejant un seguit de conferències sobre el nostre paper en la societat. Us n’informarem properament.

Gaudiu dels museus!

La Fundació Palau mencionada en la revista El Núvol – DIM 2020

La fundació Palau ha estat mencionada en la revista el Núvol, editada pel diari Ara, concretament en l’apartat “VISITA VIRTUAL
A SET MUSEUS DEL MÓN”. Indiquen la rellevància de la col·lecció aportada pel Poeta Josep Palau i Fabre, i el fons de Picasso del que disposa.
Incideixen en la el vídeo sobre la revista Poesia editada per Palau i Fabre, introduït per la directora de l’espai, Anna Maluquer.

Pdf de les pàgines amb menció a Fundació Palau a la revista “El Núvol”

Si es accedir a la versió integra de la revista adjuntem l’enllaç per accedir-hi:

https://www.nuvol.com/art/obrim-finestres-101357