ELS DIJOUS A LA PALAU

ELS DIJOUS A LA PALAU

Amigues i amics, us presentem ELS DIJOUS A LA PALAU sota el lema:  La aire li hauré de dir  si vull que em digui que sí.

Comencem aquest cicle amb la incògnita de si aconseguirem ser prous com per donar-li continuïtat. Hi confiem plenament. El plantejament inicial, i per anar escalfant motors de cara a l’any vinent, serà començar amb un club de lectura sobre Els contes despullats de Josep Palau i Fabre. No serà un club de lectura a l’ús. No haureu de llegir el llibre a casa i després venir-lo a comentar. Llegirem el llibre durant l’activitat i hi introduirem comentaris, preguntes, parers… el que se’ns vagi acudint a mesura que anem llegint. Es tracta, doncs, d’una activitat eminentment participativa. Tenim també la sort de disposar d’un fantàstic arxiu, gràcies al qual, podrem conèixer els esborranys dels textos que ens ajudaran a conèixer el procés creatiu de Josep Palau i Fabre.

La intenció d’aquest cicle és que cada dijous, a dos quarts de set, ens apleguem a la Fundació Palau. Començarem, com hem dit, amb els clubs de lectura, però hi anirem introduint altres temàtiques: cinema, documentals, teatre, art, filosofia, música. I hi tindrem convidats que ens puguin ajudar a aprofundir en aquestes disciplines. Partint sempre dels nostres motius fundacionals: preservar i donar a conèixer l’obra de Palau, però també apostar per l’art i la cultura en general. És una activitat viva que hem d’anar modelant entre tots els que hi participem.

Aquestes primeres sessions seran conduïdes per l’Anna Maluquer perquè la tenim a mà. Però de mica en mica hi anirem incorporant altres persones que ens il·lustrin. Seran gratuïtes fins al mes de desembre i us regalarem un exemplar dels Contes despullats per agrair la vostra confiança. Serà un cicle a cegues. No sabreu què hi trobareu aquell dijous a la Palau, però estem segurs que us arriscareu a esbrinar-ho.

Les sessions es faran tots els dijous a la mateixa hora.

PRIMERA SESSIÓ:

Dijous, 15 d’octubre del 2020

Hora: 18:30h a 20:00h

Cal inscripció prèvia al correu fundaciopalau@fundaciopalau.cat o al telèfon 937 913 593