‘Els dijous a la Palau’ torna!

Reprenem ‘Els dijous a la Palau’ el proper dijous 4 de març a dos quarts de set de la tarda, amb la intervenció de Jordi Cornudella que ens presentarà ‘La Divina Comèdia’ de Dant en traducció de Josep Maria de Sagarra. La intenció es poder-la fer assistencial però en el cas que seguíssim amb les actuals mesures restrictives de no poder aplegar públic la faríem de manera virtual.

Recordeu que ‘Els dijous a la Palau’ no només pretén ser un Club de lectura sinó que també ens apleguem per tractar altres temes com el cinema, documentals, teatre, art, filosofia, música. I que tindrem convidats que ens puguin ajudar a aprofundir en aquestes disciplines.

Les sessions es faran tots els dijous a la mateixa hora.

Cal inscripció prèvia al correu fundaciopalau@fundaciopalau.cat o al telèfon 937 913 593

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.