CONCURS DE FOTOGRAFIA

CONCURS DE FOTOGRAFIA

La Fundació Palau et convida a participar al concurs fotogràfic FERRAN FREIXA. LA POÈTICA DEL SILENCI. Amb aquest concurs volem evocar aquesta “essència despullada de les coses”, “el ressò del que ja no és” que Ferran Freixa sap copsar tan bé.

Vistes les circumstàncies de restriccions per la situació sanitària que ens permet tenir les portes obertes, però no ens permet fer activitats, hem volgut programar aquest concurs perquè vagin com vagin les coses, el puguem dur a terme. Si a partir del proper dilluns, dia 22, les circumstàncies de mobilitat i de restriccions canvien, programarem, a més a més, les altres activitats previstes al voltant d’aquesta i que s’han de fer de manera presencial: una visita guiada i un taller familiar. Ja t’avisarem oportunament.

Pots consultar les bases del concurs aquí

 

 

Imatge: Una de les fotografies de Ferran Freixa exposades a la Fundació Palau fins al 21 de març del 2021