Festival Poesia i + 2021

Festival Poesia i + 2021

Laia Llobera, Ikram Bouloum, Míriam Cano, Nacho Vegas, Jaume Coll Mariné i Maria Arnal i Marcel Bagés,
primers noms del POESIA i + 2021

El Festival POESIA i+ celebrarà del 30 de juny a l’11 de juliol la seva 16a edició.

Els municipis de Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys de Mar, Alella i Mataró acolliran recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posaran en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present.

Primers artistes confirmats

El públic del POESIA i + 2021 podrà gaudir de l’actuació de les poetes Laia Llobera, Míriam Cano i Jaume Coll Mariné, tres de les veus més potents i personals de la poesia catalana actual; Maria Arnal i Marcel Bagés, en un format íntim i exclusiu per al POESIA i +; de Nacho Vegas, en una de les poques oportunitats de veure’l a Catalunya aquest any; i de Ikram Bouloum, cantant i productora catalana de família marroquina que aquesta mateixa setmana publica un nou EP i que està cridada a ser un dels referents de l’escena catalana. El cartell complet, que es farà públic el pròxim 1 de juny, inclou una cinquantena de noms entre poetes, artistes i músics.

Abonament a cegues, a la venda fins al 31 de maig
Com en els últims anys, des d’avui i fins al 31 de maig es pot adquirir l’Abonament a cegues, abans de fer-se pública tota la programació. Un regal per al públic més fidel que es podrà comprar a un preu exclusiu de 40 € a través de la nova pàgina web del festival (www.poesiaimes.cat). Aquest abonament donarà dret a assistir a quatre dels cinc concerts organitzats al parc de Can Muntanyà i un altre espai de Caldes d’Estrac (8-11 de juliol), tots els recitals del pati de la Fundació Palau i els diversos actes organitzats en altres municipis del Maresme (30 de juny – 7 de juliol). 
Les entrades individuals i l’abonament general es posaran a la venda el 2 de juny.

La imatge del POESIA i + 2021 vol reivindicar la trobada i la celebració:
“Malgrat tot, tenim motius per retrobar-nos, per celebrar la vida en comunitat. Som vulnerables i interdependents, com les paraules, i per això obrim les portes del festival de bat a bat: tothom hi és convidat.” 

Més informació a www.poesiaimes.cat