‘Botànica oculta’ als diumenges de la Fundació Palau

‘Botànica oculta’ als diumenges de la Fundació Palau

Amb motiu de l’exposició “D’un roig encès. Miró, Palau i Fabre, Perucho, Picasso”, organitzem l’espectacle “Botànica oculta”, adreçat a públic familiar a partir de 5 anys. L’activitat se celebrarà aquest diumenge dia 13 de juny a partir de les 11:30 h, al pati de la Fundació Palau.

“En Joan és un expert de la botànica, coneix moltes plantes i remeis naturals, capaç de curar una mal de pedra com una forta diarrea. És el propietari d’un petit herbolari ple de pots que contenen plantes medicinals. Ha fet del seu ofici una autèntica passió.
Avui té la botiga plena de clients (públic), i està molt content. Li agrada trobar remeis perquè tothom sigui feliç en aquesta vida. Però avui està especialment content perquè la Maria Lluïsa, la llibretera del costat, li ha portat la nova edició en català del llibre La Botànica Oculta de Joan Perucho. Emocionat obre el llibre amb unes ganes boges de voler-ho compartir amb els clients, que com és de costum, mai tenen pressa. Benvinguts a la Botànica Oculta!”

 

El preu per persona és de 3 €.
Seguint amb les mesures de protecció al contagi de la Covid, l’aforament és limitat i per tant cal inscripció prèvia al mail o telèfon de la Fundació Palau (fundaciopalau@fundaciopalau.cat o 93 791 35 93).