Arriba la 5a edició de l’exposició “Petits grans artistes”

Arriba la 5a edició de l’exposició “Petits grans artistes”

La Fundació Palau i l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac seguim col·laborant amb el projecte anual “Aprendre a fer una exposició”. Aquest projecte inclou quatre sessions d’aprenentatge (transport i muntatge, màrqueting i disseny, comissariat i dinamització per guies) i finalitza amb la creació del projecte expositiu Petits grans artistes.

L’exposició es podrà visitar de forma gratuïta entre l’11 i el 20 de juny en l’horari habitual de la Fundació.

El curs passat, a causa de la pandèmia de la Covid-19 no es va poder dur a terme el projecte i, és per això, que enguany vivim la 5a edició amb especial il·lusió. Des de la Fundació, doncs, celebrem que l’Escola Sagrada Família hagi lluitat perquè les arts no hagin desaparegut aquest curs.

La cinquena mostra dels Petits grans artistes és, un cop més, un tastet d’alguns dels treballs realitzats durant aquest curs escolar. Cada artista, del més petit fins al més gran, ha escollit una obra per ser exposada.