A partir d’avui fem horari d’estiu

Podeu visitar-nos i conèixer els espais de la col·lecció permanent, la sala ‘Un pare pintor i un fill poeta’ així com la Sala Picasso i les exposicions temporals d’11 a 14 h i de 17 a 20 h de dimarts a dissabte, i diumenges d’11 a 14 h (dilluns tancat). L’horari d’estiu s’allargarà fins al 15 de setembre, inclòs.

Exposicions temporals

D’un roig encès: Miró, Palau i Fabre, Perucho i Picasso 

Reconstrueix la relació entre els dos artistes i els dos poetes a través de diferents materials: dibuixos, litografies, llibres dedicats, documents i fotografies, procedents de la col·lecció de Joan Perucho, dels fons de la Fundació Palau i  de les aportacions d’altres persones o entitats, com el dissenyador Joan Pedragosa.

Es presenten obres de Picasso i Miró, procedents de la Fundació Miró, el Museu Picasso de Barcelona i de col·leccions particulars, acompanyades per fotografies de Leopoldo Pomés i Xavier Miserachs.

El projecte d’exposició ha estat produït per la Fundació Palau, comissariat per Julià Guillamon i amb la col·laboració d’Eduard Vallès, com a comissari adjunt. Fins al 19 de setembre.

 

Guardar a Fora, de Perejaume

Cinc institucions del Maresme – la Fundació Palau de Caldes d’Estrac, Mataró Art Contemporani, l’Espai d’Art i Creació Can Manyé d’Alella, l’Ajuntament del Masnou i el Museu de Pintura de Sant Pol de Mar-  impulsen de manera conjunta el nou projecte de Perejaume Guardar a fora, en paraules de l’artista: “una exposició trencada en llocs i uns llocs articulats per les obres que s’hi exposen”. La iniciativa, comissariada per Jaume Coscollar, visibilitzarà al Maresme del 5 al 17 de juny en un intent de celebració de l’espai i la cultura.

Segons el mateix autor, amb Guardar a fora es planteja “dilatar, recórrer i perdre aquesta comarca tan llargaruda, a partir d’un nombre d’obres disposades tot al llarg, amb una certa escala de presència i de discurs que els permeti de teixir una extensió més o menys conjunta i una mica meravellada” I així és com es presenten les cinc propostes, una per cada població que hi participa, en diferents formats que van des d’una exposició de dibuixos a una intervenció en un camp de conreu.

La Fundació Palau presenta Matinal, una exposició de 24 dibuixos de sols seguits d’una projecció: Encendre el mar. Fins al 17 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.