Ja a la venda a la botiga online el llibre ‘Chapeau! De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz’

Ja a la venda a la botiga online el llibre ‘Chapeau! De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz’

Després de molts mesos de feina, ja es pot adquirir a la nostra botiga online el llibre Chapeau: de Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz, de Josep Casamartina.  El llibre és fruit de l’exposició homònima realitzada l’any 2019 a la Fundació Palau. Aquests serien la primera exposició i el primer llibre, amb caràcter històric, retrospectiu i monogràfic, sobre el tema dels barrets que mai s’hagi fet a Catalunya i, també, a la resta de l’Estat Espanyol.

 

“Els barrets, a més de ser objectes funcionals, tenen un gran valor estètic i simbòlic. Aquest llibre és el primer editat a Espanya que s’endinsa en el tema. Mostra la presència dels barrets en l’art del segle XX, centrant-se en Picasso i l’àmbit català, a partir de la col·lecció de la Fundació Palau junt amb préstecs del Museu Picasso de Barcelona, la Col·lecció Banc Sabadell i diverses galeries i col·leccions particulars i presenta per primera vegada un conjunt de 250 barrets de dona i d’home del llarg del segle xx fins a l’actualitat de la Col·lecció Antoni de Montpalau.”

 

El llibre ha estat coeditat per la Fundació Palau i Triangle Edicions, i està disponible en dos idiomes (català i castellà).