La Fundació Palau s’adhereix al programa Argonautes

La Fundació Palau s’adhereix al programa Argonautes

Argonautes és un programa d’ajuts per a sortides escolars al patrimoni cultural, impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’un projecte pioner, en l’àmbit de la inclusió social en relació a l’accessibilitat als museus i altres equipaments culturals, adreçat a centres educatius catalogats de complexitat màxima pel Departament d’Educació. Argonautes és un projecte que va néixer al gener de 2017 en el context de l’Acord Marc de Col·laboració entre el Departament de Cultura i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Fins ara, ha donat servei a més de 15.000 alumnes i ha aconseguit generar un alt nivell de compromís per part de les diverses institucions i empreses que hi col·laboren.

Aquests centres poden disposar d’uns ajuts pel cost del transport de les sortides escolars que poden arribar a cobrir la totalitat de la despesa, així com una àmplia oferta de museus, centres patrimonials i jaciments arqueològics que participen en el programa. Des de la Fundació Palau oferim gratuïtat a l’entrada al museu i un 15% de descompte en els tallers i altres activitats pedagògiques.

 

Més informació aquí.