La Fundació Palau participa en el Consell de Cultura, que impulsa el Consell Comarcal del Maresme

El Maresme s’ha convertit en el primer territori català que disposa d’un Consell de Cultura d’abast comarcal. L’òrgan ha estat impulsat pel Consell Comarcal del Maresme, i compta amb la col·laboració d’entitats i actors culturals, així com de personal tècnic i polític de les administracions del territori.

Amb l’objectiu de recollir les impressions del màxim de persones possibles dels sectors culturals, des del Consell s’han creat cinc grups de treball (arts escèniques i musicals, arts plàstiques i visuals, cultura popular i tradicional, llengua i literatura i patrimoni cultural), oberts a la participació de persones i representants d’entitats de la comarca que ho desitgin. Des de la Fundació Palau encapçalem el grup d’arts plàstiques i visuals.

D’aquesta manera, tothom que ho desitgi podrà formar part d’aquests grups i participar en les reunions, on es debatran l’estat dels àmbits sectorials culturals i es recolliran les conclusions per traslladar-les al Consell de Cultura del Maresme.

Es pot fer la inscripció per participar en els grups de treball aquí.

Més informació a www.ccmaresme.cat/cultura/consell-de-cultura-del-maresme/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.