Fes-te amic de la Fundació Palau

Fes-te amic de la Fundació Palau

A la Fundació Palau treballem fort per poder-vos oferir un ventall ampli d’activitats artístiques i literàries vinculades a les múltiples vessants del nostre fundador, Josep Palau i Fabre. Des de les exposicions, els Dijous a la Palau, el cicle Josep Palau i Fabre: retrat inacabat, publicacions, el festival Poesia i +, activitats familiars, tallers… També vetllem per la conservació dels nostres fons documental, bibliogràfic i artístic i ho fem amb un equip ben reduït de persones que hi posem totes les ganes i esforç per convertir la Fundació en un espai de trobada ple d’estímuls que ens ajudin a la reflexió davant d’un món que va a la deriva. Però aquest esforç sovint no és suficient. L’increment dels costos de consum energètic, tot i haver pres mesures per reduir-lo, ens afecta de ple al que podem destinar per programar les nostres activitats. Per això us demanem el vostre suport.

Amb una quota anual de 30€, tindreu accés gratuït a la Fundació i un descompte del 20% en les nostres publicacions, així com descomptes en les activitats de pagament. Amb aquesta aportació, contribuireu a que la nostra empenta i esforç es multipliquin. Si, tal i com deia Palau i Fabre, l’home és un animal que es busca, des de la Fundació no volem deixar de buscar les millors propostes, a l’abast de tothom, que ens ajudin a entendre’ns com a comunitat que som. Gràcies per contribuir-hi!

Podeu escriure a parrafs@fundaciopalau.cat i us indicarem com procedir per formalitzar la vostra amistat amb la Fundació Palau.