Festival POESIA i + guardonada amb el premi ‘Alça la Veu’

Us volem anunciar que el POESIA i + ha estat guardonat amb el premi Alça la Veu del festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat , un premi que valora la lluita per la llibertat d’expressió en el món cultural i el compromís amb la creació actual. Ens fa molta il·lusió rebre un dels premis que, des de 1990, premien propostes musicals que destaquen pel seu compromís amb la llibertat creativa. A més, aquest any, en la seva 34a edició, també han estat premiats The Tyets, Magalí Sare i Maria Rodés, artistes que han passat en algun moment pel festival.

Els premis es lliuraran aquest dijous, 7 de setembre, a Can Massallera (Sant Boi d Llobregat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.