El projecte Petits grans artistes rep el reconeixement de Pràctica educativa de referència del Departament d’Educació

El projecte Petits grans artistes rep el reconeixement de Pràctica educativa de referència del Departament d’Educació

El projecte impulsat per l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac, que es va iniciar el 2016 i que any rere any hem anat fent créixer amb la implicació també de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i incloent-hi, enguany, l’Escola Bressol de Caldes d’Estrac, ha merescut el reconeixement per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a “Pràctica educativa de referència”. L’enhorabona a tots els que en formem part!

Les pràctiques educatives de referència consisteixen en iniciatives del professorat vinculades al projecte educatiu del centre que evidencien una millora educativa, un cop han estat implementades i sempre que aportin millores per a l’aprenentatge.

L’objectiu de Petits grans artistes és promoure l’art contemporani a l’escola i crear espais d’aprenentatge transdisciplinars que incloguin a docents, alumnes, professionals del sector, artistes i famílies.

Des de la Fundació Palau ens sumem a la celebració d’aquest reconeixement que situa a l’escola de Caldes d’Estrac com un centre públic de referència en educació artística, i us convidem a visitar l’exposició resultat del treball realitzat al llarg del curs amb els alumnes, que inaugurarem el proper 31 de maig.