Els diumenges de la Fundació Palau. Taller: Els Petits Quitapenas

Aquest taller sorgeix del conte La Petita història dels petits Quitapenas de Sònia Armengol.

És una història que ens endinsa en el món dels Quitapenas, uns ninots d’origen maia que tenen la singularitat d’ajudar-nos a lidar amb les nostres emocions, els nostres mals i les nostres pors. El que fan els petits Quitapenas és ajudar-nos a reconèixer-les, a que els donem un lloc i així poder deixar-les anar.

És un taller per a petits i grans que comença amb una projecció i lectura del conte, en un viatge audiovisual a través de les il·lustracions del llibre, músiques del món i sons de la natura. A continuació tothom qui ho vulgui podrà fer els seus propis ninots Quitapenas per emportar-se a casa, amb els materials del taller, retalls de roba, pals de fusta, fils de colors, una mica de suro…

Sònia Armengol

És fotògrafa i creadora en l’àmbit audiovisual, entre d’altres. El 2012 va escriure i il·lustrar La petita història dels petits Quitapenas, de la que se n’ha imprès recentment la 2ª edició.

Esther Samblás

És Mestra i treballa actualment com a educadora per l’Associació CAIEV (Centre d’assessorament i investigació d’educació viva). Imparteix habitualment tallers per infants i adults.

Durada: 2 hores

Per a nens/nes a partir de 4 anys acompanyats d’un adult

https://vimeo.com/40491426

juny 3 @ 11:00 — juny 3 @ 13:00
11:00 — 13:00 (2h)

Fundació Palau

Fundació Palau