FESTIVAL NACIONAL DE POESIA A SANT CUGAT. Centenari Josep Palau i Fabre 1917-2017. De l’alquimista a Picasso.

des de l’any 2001 una setmana dedicada a la poesia, amb activitats diverses al seu entorn que s’allarguen durant tot el trimestre, és el Festival de Poesia de Sant Cugat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és consolidar una plataforma de promoció del gènere i de la creació poètica, promoure la relació entre els creadors, donar a conèixer el panorama líric del moment i consolidar el públic lector de poesia. Aquesta iniciativa, que des de 2007 es porta a terme a la tardor, està formada per activitats molt diverses com exposicions, recitals poètics a les llibreries, espectacles de música i poesia a les llibreries i a les galeries, tallers de poesia a les Biblioteques, poesia al carrer, after hours poètics, i poesia per a infants. La 17a edició del Festival de Poesia es celebrarà del 15 al 22 d’octubre de 2017 i l’acte inaugural estarà dedicat a la figura de Josep Palau i Fabre.

Centenari Josep Palau i Fabre 1917-2017. De l’alquimista a Picasso.

Disssabte, 14 d’octubre a les 19h. Casa Museu Cal Gerrer (Carrer de Santiago Rusiñol, 60, 08172 Sant Cugat del Vallès)
Lectura homenatge a Josep Palau i Fabre en el centenari del seu naixement amb la interpretació de fragments de Poemes de
l’alquimista, Quaderns de l’alquimista, Vides de Picasso i Homenatge a Picasso. Amb Anna Miquel i Eduard Araujo. Organitza : Fundació Cabanes. Entrada gratuïta.
]]]]> ]]>
juliol 16 @ 12:40
12:40 — 00:00 ()