Carregant Esdeveniments

Concert de Nadal a la Fundació Palau, a càrrec de Marc Vilajuana

17 de desembre de 2022 a les 20:00 - 5€

Sobre el terra on vivim han estat ressonant lletànicament els precs cristians des d’abans de l’escriptura musical d’occident. Marc Vilajuana oferirà un concert de repertori gregorià contextualitzant els seus orígens i posant especial èmfasi en la plasticitat de les seves primeres notacions amb relació al so. Donada l’ocasió, s’enllaçarà una secció del repertori al Nadal (Nativitas)!

 

Marc Vilajuana

Neix a Mataró el 1997.  Als 9 anys comença el seu contacte amb el teatre (Aula de Teatre de Mataró). Als 11 entra al món de la música mitjançant el piano i la veu (Emmm, L’Oriola i classes particulars). Als 14 comença la seva formació en dansa contemporània en diferents centres fins al dia d’avui (Aula de Teatre, SA Nau, NunArt, TragantDansa, El Timbal, Area, La visiva, Varium). Als 15 s’inicia, al costat del pianista Bru Ferri, el duet escènic multidisciplinari de creació pròpia Simbiosi. Als 16 cursa el Batxillerat Artístic Plàstic on descobreix el seu interès per la il·lustració. Als 17 va estar, al costat del guitarrista Joel Martí, al duet de creació de música acústica L’Àtic. Als 18 cursa el CFGS d’Art Dramàtic a El Timbal i col·labora com performer amb la pintora russa Anna Darts sota el nom de Grises.  Als 19 comença a treballar com a actor a TV3 i, juntament amb la ballarina professional Encarni Sánchez, inicien la Cia. MANOS. El 2018, amb 20 anys, estrena el seu primer només escènic multidisciplinari de llarga durada 7 Autoretrats a Porta4.

Ha treballat com a ballarí a la companyia La Taimada d’Olga Álvarez; com performer per al sol de Luka Chkhaidze; com a intèrpret per Multitud, de Tamara Cubas, al Mercat de les Flors; entre d’altres projectes. El desembre de 2021 publicava el seu primer àlbum en solitari Solstici, un recopilatori de les composicions pròpies a piano i veu dels 14 als 24 anys.

El seu ampli interès per diferents disciplines artístiques el predisposa a tot tipus de propostes: escèniques, plàstiques, de creació pròpia o d’intèrpret per a altres creacions. Sempre mantenint en el seu treball una postura sincera i íntima.

Aforament limitat, cal inscripció al mail de fp.info@fundaciopalau.cat o al telèfon 93 791 35 93

Preu: 5€ per persona. Descompte de 2×1 amb carnet de biblioteca.

 

Mostra els detalls

Data:
17 de desembre de 2022
Hora:
20:00
Cost:
5€
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,

Recinte

Fundació Palau