Carregant Esdeveniments

Els Dijous a la Palau: Cicle de Filosofia ‘L’art de Picasso segons Eugeni D’ors i segons Palau i Fabre’

16 de febrer de 2023 a les 18:30 - 19:30 - Gratuït

El Cicle de Filosofia dels ‘Dijous a la palau’ pel 2023 el volem plantejar com una sèrie de tres diàlegs  o encontres. De diàlegs a partir de Llull amb al contemporaneïtat (des de Palau i Fabre fins  Joan Noves passant per Francesc Pujols) o a partir de Picasso entre Xènius i Palau.

Diàlegs amb el passat que enriqueixen el present  i que permeten comprendre elements i idees transversals en i per la cultura catalana contemporània.  Diàlegs, també, entre autors que van ser coetanis i que van compartir interessos.

Per això també hem obert el cicle a dos historiadors  i escriptors que poden fer més evident aquesta transversalitat: Andreu Navarra i Xavier Ferré. 

16 de febrer. L’art de Picasso segons Eugeni D’ors i segons Palau i Fabre. Una comparativa. A càrrec d’Andreu Navarra.

La figura i l’obra de Picasso ha estat omnipresents en la cultura catalana contemporània. S’ha relacionat amb personatges ben diversos i se l’ha vist i avaluat des de tots els angles. Andreu Navarra en parlarà des de la relació i visió que hi van mantenir i que en van tenir Eugeni d’Ors i Josep Palau i Fabre. Ho farà a partir d’una comparativa i d’un diàleg enriquidor.

Entrada lliure

 

Mostra els detalls

Data:
16 de febrer de 2023
Hora:
18:30 - 19:30
Cost:
Gratuït
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Fundació Palau

Recinte

Fundació Palau