Carregant Esdeveniments

Exposició ‘Re-aprendre. Àngelidiable’ (Àngel Maculet Parramon)

19 de març de 2022 a les 12:00 - 17 d'abril de 2022 a les 0:00

Inauguració: Dissabte 19 de març de 2022 a les 12h.

Un ictus i una pandèmia són els desencadenants de l’exposició que presentem. La recuperació de la malaltia, ignorant metges i normes establertes, i un tancament temporal per una mutació d’un virus, porten l’autor a fer tot allò que té por de perdre: escriure, pintar i comunicar.

Aprenent de tot i mestre de res, l’Àngel es presenta com a etern buscador d’un paper en la vida, inconformista amb el resultat dels seus treballs, es necessita com a insubmís de la realitat que l’envolta, contradictori amb el seu propi missatge i absolutament depenent de la satisfacció aliena com a aliment del seu propi ego.

La trajectòria d’Àngelidiable (Barcelona, 1967) està marcada ja d’un bon principi per la negativa a cursar estudis a les escoles d’art i el refús d’un oferiment d’apadrinament, tot i que la vessant creativa, que sempre sembla defugir, és present en totes les feines que desenvolupa. Textos i dibuixos són sempre complement a la seva activitat, tant laboral com social.

El destí fa que la feina de pintor de parets el porti a col·laborar amb un retolista d’Arenys de Mar, on descobreix el que serà una passió. De la retolació passa al disseny gràfic de la mà del que ell anomena “gran gurú” Santi Artigas, fa col·laboracions amb alguna revista i quan la vida li permet, juga a l’apassionant món del muntatge d’exposicions.

El que veureu aquí és un petit repàs a aquest entorn que sempre el persegueix, resultat d’allò que sempre ha intentat amagar, l’amor incondicional pel color, les lletres i la música i l’odi a posar el color que pertoca.

L’exposició es pot visitar de forma gratuïta fins al 18 d’abril de 2022.

Mostra els detalls

Inici:
19 de març de 2022 a les 12:00
Finalització:
17 d'abril de 2022 a les 0:00
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Fundació Palau

Recinte

Fundació Palau