Carregant Esdeveniments

III CONGRÈS INTERNACIONAL. PICASSO I IDENTITAT

28 d'abril de 2017 a les 9:00 - 21:00

A l’abril del 2017, el Museu Picasso i la Fundació Palau. Centre d’Art es complauen a acollir el III Congrés Internacional Picasso. Gràcies a la iniciativa del Musée Picasso-Paris, des del 2015 el congrés proporciona un fòrum anual on es presenten els treballs més recents sobre l’obra i figura de Picasso.

En aquesta important cita, hi participaran també destacats artistes amb un clar interès en la obra picassiana. Així mateix, es fomentarà una trobada inclusiva amb la col·laboració d’experts de regions d’arreu del món que tradicionalment han comptat amb poca representació.

Un concepte que abraça una gran diversitat de possibilitats i que ha tingut en compte la programació dels museus Picasso de París i de Barcelona. L’exposició que mostrarem durant aquest mateix període, «Picasso. Retrats», és una revisió del concepte del retrat a l’obra de l’artista, mentre que el Musée Picasso-Paris presentarà una mostra dedicada a Olga Picasso (Khokhlova), personatge que requereix una important i extensa revisió.

El congrés s’inicia al Museu Picasso els dies 27 i 28 i el 29 d’abril a la Fundació Palau.

Lamentem comunicar el tancament de les inscripcions al congrés, en aconseguir l´aforament màxim en ambdues seus.

Podeu descarregar-vos el programà aquí:

Mostra els detalls

Data:
28 d'abril de 2017
Hora:
9:00 - 21:00
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzadors

Fundació Palau
Museu Picasso

Recinte

Sala d’actes Col·legi oficial d’arquitectes de Catalunya (COAC)
Plaça nova, 5
Barcelona, Barcelona 08002 Espanya
+ Mapa de Google