Carregant Esdeveniments

Inauguració exposició”Encontres amb l’Alquimista”. La Garriga

6 d'abril de 2018 a les 20:00 - 21:00

Divendres 6 d’abril a les 20h

Inauguració exposició i recital de poemes escollits del poemari ‘Poemes de l’Alquimista’ de Josep Palau i Fabre per la rapsode Anna Maluquer.

L’exposició és sobre l’entorn de l’obra de Josep Palau i fabre, en concret del seu poemari L’Alquimista.

Un projecte promogut pel grup de recerca Escafandre, subscrit a l’Associació Cultural l’Espantaocells i Comissariat per l’Àngels Rosés

Escafandre, és un grup heterogeni i canviant d’artistes de diferents disciplines que s’apleguen a l’entorn d’un projecte comú, en aquest cas, el desig d’aprofundir en l’obre de Palau i Fabre, cercant diferents punts de vista i provocant diàleg.

Els participants ens reunim sota una proposta de diàleg, de trobada, de ressonàncies amb el poeta a traves d’algun del seus poemes o be d’un conjunt…Com no pot ser d’altre manera, un diàleg obert, que ens meni a l’obra amb total llibertat artística, travessant diverses disciplines i llenguatges que itinèrin amb el que ens diu Palau.

Els artistes participants son:
Xavier Alsina, Antoni Carné, Núria Dardinya i Daniel Perez , Marta Castelar, Carme Castellvi, Anet Duncan, Verònica Gonzalez, Teresa Gómez Martorell, Jaume Guardis, Ona Mestre, Jaime Moroldo, Tomàs Pariente, Stefano Puddu, Anna Maluquer, Àngels Rosés, Núria Rossell, Jordi Sarrate, Pepa Vila.

Dissabte 7 d’abril a les 18:30h

La soprano Núria Dardinyà, acompanyada per Daniel Pérez ens interpretarà diferents poemes fets cançó, musicats i creats per a l’ocasió pel compositor Daniel Pérez.

Ona Mestre, professora de dansa creativa, dansará Poemes de l’Alquimista acompanyada de la sonoritat dels mots dits per ella mateixa i per voluntaris del públic.

Xavier Alsina, filòsof i poeta, és l’Equilibrista. Una performance en la qual, el seu autor, expressa amb llengüatge punyent els seus dubtes existencials a través d’un hipotètic diàleg amb l’Alquimista, Palau i Fabre. Xavier Alsina, estarà acompanyat perl violoncel·lista Pau Valls.

L’exposició estarà oberta del 6 al 23 d’abril de 2018

L’horari de Sala d’Exposicions Andreu Dameson:

Divendres i dissabtes de 18 a 20h. Diumenges d’11 a 14h

Mostra els detalls

Data:
6 d'abril de 2018
Hora:
20:00 - 21:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Sala d’exposicions Andreu Dameson
Plaça Can Dachs
La Garriga, Barcelona 08530 Espanya
+ Mapa de Google
Phone
938 60 50 50