Carregant Esdeveniments

PETITS GRANS ARTISTES, segona mostra

9 de juny de 2017 a les 10:30 - 18 de juny de 2017 a les 14:00

Ens trobem davant una nova mostra dels “Petits Grans Artistes” o també podem dir que, ens trobem davant d’una finestra al món, amb ulls de nens.

A l’escola creem, donem al nostre alumnat l’oportunitat de triar diferents maneres d’expressar-se per créixer.

És per això, que intentem oferir una educació artística de qualitat basada en guiar als infants i ajudar-los a extreure a l’exterior el seu món interior, a aprendre, a comprendre i explicar el que passa. Per tant, no podem optar per fer manualitats, hem de dissenyar activitats on els infants puguin posar en marxa la seva capacitat de pensar, de relacionar, d’intervenir, de proposar, d’organitzar i de pensar què faran i com, amb quins materials, amb quines tècniques, descobrint artistes, experimentant, amb el dret a equivocar-se, i a no ser jutjats; activitats on es valoren a ells i als seus companys, individuals o col·lectives .
La nostra proposta sorgeix d’aquestes premisses, del desig de viure i fer viure l’art com a font d’informació, de plaer i d’inspiració creadora. Però sobretot de creixement personal.

La segona mostra dels “Petits Grans Artistes” és, un cop més, un tastet d’alguns dels treballs realitzats durant aquest curs escolar. Cada artista, del més petit fins al més gran, ha escollit una obra per ser exposada.

Aquest any, per primera vegada, l’alumnat de 5è ha portat a terme tot el projecte de realització d’una exposició. Ha participat en diferents sessions per entendre tot el procés previ que cal fer per muntar una exposició en un museu. Ha realitzat, amb l’ajut de professionals, tallers de transport i muntatge, de disseny, de comissariat, de marketing i de visites i guies. També ha pogut escoltar l’experiència d’un artista reconegut com és en Carlos Bunga (pare de la nostra escola).

Després de vivenciar aquest projecte, els i les alumnes han escrit aquest agraiment: “Volem agraïr als diferents professionals i establiments del poble que ens han ajudat a aprendre i entendre diferents conceptes per portar a terme la nostra exposició”( alumnes de 5è curs)

Henri Matisse va dir: “Hem de mirar tota la vida a través dels ulls d’un nen”, nosaltres ho intentem.

Amb aquesta exposició, us convidem a obrir la finestra i tornar a ser nens…

Mostra els detalls

Inici:
9 de juny de 2017 a les 10:30
Finalització:
18 de juny de 2017 a les 14:00
Categories d'Esdeveniment:
,

Recinte

Fundació Palau