Carregant Esdeveniments

[Activitat cancel·lada] Ruta ‘De la modernitat al modernisme’

2 d'abril de 2022 a les 9:00 - €58

Ruta per visitar l’Autòdrom Terramar, a Sant Pere de Ribes i els museus de Maricel i Cau Ferrat a Sitges

Des de la Fundació us proposem aquesta activitat que complementa l’exposició que actualment tenim en curs: “Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes”

Al matí visitarem l’Autòdrom de Terramar, “el més emocionant del món”, fotografiat per Gabriel Casas als anys 30. És el quart circuit més antic del món, després de Brooklands, Indianapolis i Monza. Un circuit que va tenir una curta però intensa vida (1923-1925 i 1932-1936), una al·legoria a la modernitat de la Barcelona dels anys 30 que també quedà estroncada per l’adveniment de la guerra. Durant la guerra, Terramar va ser camp d’instrucció per als soldats i després de passar per diverses mans, va convertir-se en una explotació agrícola, la qual cosa ha permès que es mantingui pràcticament intacte.

Després de la visita a Terramar, dinarem a Sitges i a la tarda tenim previstes visites guiades al Cau Ferrat, la casa-taller de Santiago Rusiñol i també el Museu Maricel.

La sortida es farà en autocar des de Caldes d’Estrac (pàrquing dels Eucaliptus, a les 9 h) i des de Barcelona (Ronda Sant Pere 21-23, a les 9:30 h). El preu de l’activitat és de 58 € per persona. Inclou: transport, visites guiades i dinar. Podeu consultar el menú aquí

Inscripcions a fp.info@fundaciopalau.cat o al 93791 35 93.

Mostra els detalls

Data:
2 d'abril de 2022
Hora:
9:00
Cost:
€58
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Fundació Palau