Carregant Esdeveniments

Visita comentada a l’exposició ‘L’escriptura en el relat artístic’, a càrrec de Mercè Alsina

26 de novembre de 2022 a les 18:00 - 6€

Una exposició col·lectiva produïda per la Fundació Palau, comissariada per Mercè Alsina. Amb obres de les artistes Anna Dot, Marla Jacarilla, Alicia Kopf, Almudena Lobera, Rita Puig-Serra, Irene Solà i Laura Torres Bauzà.

Aquesta exposició és el resultat d’una especulació sobre les interseccions entre l’art i l’escriptura a partir de projectes que generen espais indeterminats, sense pertànyer categòricament ni a una disciplina ni a l’altra. Les set autores que hi participen produeixen obres híbrides que constitueixen un repte a les estructures de pensament dissenyades per donar forma i categoritzar el món: proposen lògiques alternatives per mirar-lo i procediments interactius de construcció de narratives.

L’exposició està comissariada per Mercè Alsina, doctora cum laude en Història i Teoria de les Arts per la UB (2018). Crítica d’art i membre de l’Associació Catalana i Internacional de Crítics d’Art, ha comissariat de manera independent diverses exposicions i ha publicat en diferents formats sobre art.

Amb motiu de l’exposició L’escriptura en el relat artístic,  la Fundació Palau ha editat un catàleg amb textos de la comissària, que es pot trobar a la botiga de la Fundació.

Cal reserva prèvia al telèfon 93 791 35 93 o a l’adreça de correu fp.info@fundaciopalau.cat.

Mostra els detalls

Data:
26 de novembre de 2022
Hora:
18:00
Cost:
6€
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Fundació Palau

Recinte

Fundació Palau