Carregant Esdeveniments

VISITA GUIADA EXPOSICIÓ JO SOC EL MEU PROPI EXPERIMENT

15 de maig de 2018 a les 18:00 - 19:00

Visita guiada de l’exposició ‘Jo soc el meu propi experiment’ pel seu comissari Julià Guillamón.

L’exposició son tretze lectures dels Poemes de l’Alquimista, publicat per primer cop clandestinament el 1952, és una de les obres més importants de Josep Palau i Fabre i un dels llibres de poesia en català més coneguts i reeditats.
Palau no es limita a escriure i publicar els seus versos: investiga, experimenta amb diferents formes i referents poètics. A l’hora d’editar el volum, juntament amb els poemes, incorpora una reflexió sobre el tema, la forma i el motiu d’algunes dels textos. Poemes de l’Alquimista és al mateix temps creació i reflexió, poesia i assaig. D’aquesta manera Palau connecta amb una de les línies més fecundes de la creació contemporània.
L’exposició proposa una nova manera d’apropar-se a la poesia, a la poesia de Josep Palau i Fabre i als Poemes de l’Alquimista, mitjançant un plantejament innovador. El problema de la identitat, el sentiment de ser sempre estranger, l’instint que ens condueix a una identitat humana compartida, el valor de la tradició com a matèria primera de les creacions contemporànies.

Entrada lliure

Mostra els detalls

Data:
15 de maig de 2018
Hora:
18:00 - 19:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Espai Santa Caterina
Passatge d'Aristides Maillol, s/n
Girona, Girona 17002 Espanya
+ Mapa de Google