Carregant Esdeveniments

Visites guiades exposició ‘Ferran Freixa. Passat i present’

20 de març de 2021 a les 11:00 - 18:00 - 4€

L’exposició fa un repàs als motius o temes que Freixa ha treballat amb més intensitat al llarg de la seva carrera.

Es mostren les fotografies de la sèrie “Maresme”, realitzades a Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt, moltes de les quals són inèdites donat que són una producció recent de l’autor (realitzades des del 2018 fins a l’actualitat).

També presentem les fotografies del Gran Teatre del Liceu de Barcelona que Freixa va tenir l’excepcional oportunitat de fer just després de l’incendi del 1994. Es tracta d’un treball de documentació únic perquè Freixa va realitzar les fotografies mentre els operaris treballaven netejant l’interior del teatre, conscient que allò que estava fotografiant al dia següent ja no existiria. Són imatges evocadores de les restes calcinades i els efectes de les flames sobre el teatre.

En un altre àmbit també s’hi pot veure la coneguda sèrie dels aparadors: fotografies d’època (realitzades entre el 1979 i principis dels anys 80) de les botigues i aparadors de Barcelona. Restaurants, hotels i el mercat de la Boqueria de Barcelona també hi són presents en aquest apartat.

Un darrer àmbit presenta les fotografies de les antigues colònies tèxtils de Catalunya, edificis en desús, imatges d’un patrimoni industrial devorat per la natura i el pas del temps.

Les dues úniques visites guiades de l’exposició abans de que marxi de la Fundació Palau:

-Dissabte 20 de març a les 11h i a les 17h

 

Cal inscriure’s previament al telèfon o al mail de la Fundació ( 93 791 35 93/ fundaciopalau@fundaciopalau.cat ). La visita té un preu especial de 4€ per persona (entrada i guia inclosa) i l’idioma de la visita serà en català.

L’aforament serà limitat i l’ús de la mascareta és obligatori així com rentar-se les mans a l’entrada i mantenir la distància de seguretat dins del museu.

Aquí us deixem una mostra del que podreu visitar ( video realitzat per Enric Juste)

 

 

Mostra els detalls

Data:
20 de març de 2021
Hora:
11:00 - 18:00
Cost:
4€
Categoria d'Esdeveniment: