Celebra el teu aniversari

Celebra el teu aniversari

Fes el teu propi teatret i els seus personatges en el teu aniversari!

Vols celebrar el teu aniversari d’una manera diferent? Et proposem una forma increïble i sorprenent de celebrar el teu aniversari. A més a més et regalarem un petit obsequi per a celebrar-ho.

Els teatres de sobretaula, els teatrins, són un recurs molt interessant que permet a l’artista apropar la il·lustració al llenguatge escènic, i és una bona eina per a desenvolupar la imaginació.

Farem una visita guiada per la sala Picasso i introduirem l’artista amb una petita gimcana on els petits hauran d’esbrinar les respostes buscant per la sala. Després ens explicaran la història del teatrins i els seus personatges.

Picasso va dibuixar moltes escenografies i vestuaris per diferents obres de teatre. A la Fundació Palau podem trobar dos teatrins, un dels quals el va fer Picasso per la seva filla Maya, que ens serviran d’inspiració per fer-ne de nous.

En acabat de la visita els nens i nenes aniran a la aula taller per fer el seu propi teatret, els personatges, els decorats i els vestuaris mitjançant cartró, pintures, purpurines, pals, paper de seda, cola,…

El grup podrà acabar la celebració amb un pastís d’aniversari. El museu posarà l’espai, les taules i cadires. El menjar, la beguda i la decoració anirà a càrrec del grup. En cas, que s’esculli aquesta opció, la durada de l’activitat s’allargarà 45 minuts més.

  • Dies i horaris: Dissabtes i diumenges de 10:30 a 13:00 i de 16 a 18h. Consultar per altres dies.
  • Durada de l’activitat: 1h30 (amb celebració de pastís 2h15).
  • Nombre mínim de nens/es: 15
  • Nombre màxim de nens/es: 25
  • Edat mínima: 4 anys
  • Preu per nen/a: 15€ (pares gratuït)

Cal reserva prèvia: 93 791 35 93. parrafs@fundaciopalau.cat