POLÍTICA DE VENDES I GESTIÓ D’INCIDÈNCIES de Fundació Palau


CANVIS O CANCEL·LACIONS DE COMANDES
Si desitges modificar o cancel·lar la teva compra, posa’t en contacte amb nosaltres en la major brevetat possible enviant un correu electrònic a fundaciopalau@fundaciopalau.cat
Si encara no hem preparat, farem els canvis que ens demanis.

PRODUCTE ERRONI O DEFECTUÓS
Volem que els nostres clients quedin satisfets amb la qualitat dels nostres productes i del nostre servei. Fem el possible perquè els nostres productes estiguin sempre en les millors condicions possibles, però ocasionalment pot haver-hi alguna incidència. Si a l’hora de rebre la comanda has tingut algun problema i no quedes satisfet, fes una fotografia del producte i ens ho comuniqueu per mail a fundaciopalau@fundaciopalau.cat en un termini màxim de 48h. Procurarem trobar la millor solució per a la teva satisfacció.

DEVOLUCIÓ/DESISTIMENT
La Llei 3/2014, de 27 de març per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, regula el dret de desistiment i és aplicable en les vendes i serveis que s’ofereixen a través de la nostra botiga online www.fundaciopalau.cat

CONTACTE
Per a qualsevol consulta o incidència pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant-nos un e-mail a fundaciopalau@fundaciopalau.cat

TERMES I CONDICIONS DE COMPRA


CONDICIONS GENERALS DE VENDA – Seu comercial
Les presents condicions generals de venda regulen totes les relacions entre: Fundació Palau, i els seus clients internautes (“El client”).
Abans d’efectuar qualsevol transacció, el client reconeix conèixer i declara acceptar aquestes condicions des del moment en què punxi en el botó Accepto.

1/ Condicions particulars de venda
El client reconeix conèixer, en el moment de la realització de la comanda, les condicions particulars de venda indicades en la pantalla (nom, preu components, detalls dels productes, cost de les prestacions, etc.) i declara expressament acceptar-les sense cap reserva. La realització de la comanda i la seva confirmació per part del client materialitzen l’acceptació plena i completa de les condicions particulars de venda, solament aplicables a la comanda.

2/ Comanda
El client efectua la comanda punxant en la pestanya “comprar”. La comanda s’activa pel client en punxar en el botó “accepto Política de Privacitat i Condicions de Compra”. Els sistemes de registre automàtic de www.fundaciopalau.cat serveixen de justificant de la naturalesa, del contingut i de la data de la comanda.

3/ Confirmació de la comanda
www.fundaciopalau.cat us notificarà l’acceptació i la confirmació de la vostra comanda a través de correu electrònic. No podran realitzar-se comandes noves fins que el client hagi efectuat el pagament de les sumes degudes en concepte de les comandes anteriors. Així mateix, la propietat de la mercaderia no es transferirà completament fins que la societat Fundació Palau rebi les sumes degudes pel client.

4/ Condicions de lliurament de les comandes
El client recollirà el contingut de comanda a la botiga/recepció de la Fundació Palau.

5/ Terminis de lliurament
A partir de la Confirmació de la comanda i pagament, el lliurament s’efectuarà en l’adreça indicada per l’usuari en un termini aproximat d’entre un i cinc dies laborables des del seu enviament. En algunes ocasions, per problemes de logística, les comandes podrien ser lliurats amb alguna demora o anticipació.

6/ Despeses de lliurament i recepció de les comandes
Les despeses d’enviament s’especifiquen per separat en totes les comandes.
En efectuar una comanda, el client es compromet a signar la fulla de recepció presentada per la persona que realitza el lliurament. Mitjançant la signatura de la fulla de recepció, el client reconeix haver rebut el producte indicat en aquesta. Si el client observa productes espatllats o en condicions que no són acceptables, haurà de realitzar una reclamació per e-mail a fundaciopalau@fundaciopalau.cat, adjuntant documentació fotogràfica explicativa, en un termini màxim de 48h des de la recepció del producte.
Fundació Palau no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament de la comanda no es pugui realitzar a conseqüència que el clietn no reculli a la comanda a Fundació Palau; quan el lliurament
Tot esdeveniment com, per exemple, força major, sinistre, vaga, decisió administrativa o vaga de transports que retardi, impedeixi o faci que el proveïment sigui desorbitat, constitueix, mitjançant acord exprés, una clàusula de suspensió o d’extinció de les obligacions de Fundació Palau, sense indemnització en benefici del client si l’esdeveniment té lloc durant més de 15 dies. En aquestes circumstàncies, s’eximirà al client, completa i automàticament, de les seves obligacions referents a la seva comanda. Fundació Palau informarà el client a través de qualsevol mitjà adequat i el mateix dia en què es produeixi aquest esdeveniment perquè aquest pugui anul·lar lliurement les seves comandes mitjançant resposta per telèfon o e-mail una vegada notificat l’esdeveniment.

7/ Empresa d’enviament
Fundació Palau no realitzarà enviaments. LE clietn pot encarregar la recollida pel seu compte amb agències de trasnport, i ho notificarà a fundació Palau amb les dades idetificatives de la comanda, i un document identificatiu Els lliuraments en aquest cas, seran realitzats per empresa de serveis de transport de paqueteria i logística, i queden subjectes a les Condicions generals de prestació del servei nacional de transport que contracti el client.

8/ Preu
Tots els preus s’indiquen en euros i especifiquen el 10% d’IVA. El preu facturat al client és el preu indicat en la confirmació de la comanda enviada per Fundació Palau. El pagament dels productes i serveis es realitza per targeta de crèdit en un entorn segur del servidor del nostre proveïdor (Stripe).

9/ Fitxa dels productes
Les fotografies que mostren els productes es basen en la realitat del que apareixen. Són fotografies reals, realitzades a cadascun dels productes que es troben a la botiga. Els textos que acompanyen a aquestes fotografies són les descripcions del contingut de cada producte, així com informacions complementàries relatives al producte.

10/ Condicions de pagament
Els productes sol·licitats seran lliurats després del seu pagament mitjançant qualsevol de les formes següents: Targeta de crèdit o dèbit (Visa, MasterCard i American Express).
Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur, un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Sockets Layer). La informació introduïda viatja xifrada a través de la xarxa. Les dades de la targeta de crèdit són introduïts directament en la passarel·la de pagament Stripe i no són introduïts ni queden registrats en cap servidor de Rah-mon Roma. (Més informació en https://stripe.com/es/).

11/ Seguretat de la informació privada (Comissió Nacional Informàtica i Llibertat)
Fundació Palau està obligat a protegir la seva informació privada. Les dades personals recaptades durant la seva connexió al nostre lloc comercial solament s’utilitzaran per a tractar la seva comanda i informar-los dels nostres productes. No vendrem, arrendarem o divulgarem les seves dades personals a cap persona (ni a tercers).

12/ Informació sol·licitada
En realitzar comandes a través del lloc www.fundaciopalau.cat, consent que Fundació Palau utilitzi dades nominatives sobre vostè, comunicats per vostè o recaptats a través del funcionament del lloc. Aquestes dades (noms, adreça d’e-mail, adreça postal, número de targeta de crèdit amb la seva data de caducitat, etc…) són necessaris perquè puguem tractar les seves comandes.

13/ Seguretat de les dades personals
L’enviament de comandes (contenen la informació sobre el seu compte) es realitza a través d’un servidor segur. El programa de seguretat (SSL) codifica tota la informació que escriu abans que se’ns enviï. Així mateix, les transmissions de missatges es protegeixen contra l’accés no autoritzat per part de tercers.

14/ Garantia
El client es beneficiarà de la garantia legal dels vicis ocults en els productes venuts. Tots els nostres productes es dissenyen i fabriquen amb la major cura possible. No obstant això, la garantia no serà vàlida si es produeixen fallades o danys a causa d’un maneig incorrecte, una falta de manteniment o de cura contraris a les nostres instruccions d’ús. El comprador haurà de consultar les instruccions i les recomanacions adequades que es troben en la manera d’ocupació facilitada amb el producte.

15/ Dret de cancel·lació, desistiment, reclamació, devolució
La Llei 3/2014, de 27 de març per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, regula el dret de desistiment i és aplicable en les vendes i serveis que s’ofereixen a través de la nostra botiga online www.fundaciopalau.cat. Sense perjudici del que es disposa anteriorment, el consumidor pot exercitar el dret de desistiment dels productes de la nostra botiga online. El client pot desistir del contracte durant els 14 dies següents des de la recollida i recepció de la la comanda, però en cap cas si han estat desprecintats i/o es mostren clarament usats.

En cas que un consumidor decideixi exercir el seu dret de desistiment, comunicant-nos-ho de manera efectiva, Fundació Palau procedirà a reemborsar el pagament íntegre pels productes desistits sense incloure-hi les despeses de lliurament ordinaris, en el termini màxim de 14 dies des de la recepció de la sol·licitud de desistiment. El reemborsament es realitzarà pel mateix mitjà utilitzat pel consumidor per al pagament, excepte si hi hagués acords diferents amb el consumidor. El consumidor haurà de retornar els productes desistits, assumint el cost de devolució, en termini màxim de 14 dies des de la comunicació del desistiment. www.fundaciopalau.cat podrà retenir el reemborsament fins a la devolució dels productes, així com disminuir la quantitat a reemborsar quan els productes retornats resultin estar en mal estat per motius aliens a l’empresa i atribuïbles al consumidor. Si el producte s’hagués desprecintat i/o fos usat, o es retornés en mal estat, el client no tindria dret a la devolució dels imports de la compra.
Si el client desitja presentar una reclamació, pot fer-lo a través del correu electrònic fundaciopalau@fundaciopalau.cat

16/ Cupó de descompte
Els cupons de descompte no seran combinables amb els productes que ja estan rebaixats, excepte en alguns casos on s’indiqui específicament.

17/ Propietat intel·lectual
El titular de tots els drets de propietat intel·lectual del lloc d’Internet www.fundaciopalau.cat és Fundació Palau. Quan es connecti al lloc d’Internet www.fundaciopalau.cat, l’usuari no podrà copiar o descarregar la totalitat o part del seu contingut, sense autorització prèvia i expressa de Fundació Palau.

18/ Posar-vos en contacte amb nosaltres
Si teniu algun dubte sobre els productes de www.fundaciopalau.cat, envieu-nos un mail a l’adreça fundaciopalau@fundaciopalau.cat