Tornen ‘Els Dijous a la Palau’

Tornen ‘Els Dijous a la Palau’

Després d’uns mesos de descans, engeguem de nou la iniciativa dels Dijous a la Palau. D’aquesta manera, cada dijous a partir de les 18:30 h programarem lectures, activitats i conferències sobre art, literatura, cinema, filosofia, etc.

– 7 d’octubre: Conferència Entre la tradició i la revolució. Edmund Burke, el paradoxal pare del conservadorisme polític. A càrrec del professor Edgar Straehle. La conferència del professor Straehle, vol ser un primer contacte amb el públic dels Dijous a la Palau, sobre filosofia. Aquest, és un dels interessos de Palau i Fabre.Més informació aquí.

– 14 i 21 d’octubre: Lectura de la Divina Comèdia del Dant. Traducció de Josep Maria de Sagarra. Al juny vam acabar amb l’Infern i a l’octubre comencem amb el Purgatori.

– 28 d’octubre: Presentació dels llibres Estimat Picasso i Teoria dels Colors, amb motiu de la celebració de l’aniversari de l’artista.

Activitats presencials i gratuïtes. Per poder assistir cal inscriure’s a fp.info@fundaciopalau.cat o al 93791 35 93.