Carregant Esdeveniments

CONCERT DE REIS. DE CIRCE A CIRCE PASSANT PER L’HADES

4 de gener a les 20:00 - 8€

DE CIRCE A CIRCE PASSANT PER L’HADES Amb Joma, Marc Egea, Montse Isanta i Anna Maluquer (espectacle multidisciplinari)

Un espectacle de dibuix i música en directe i, és clar, amb la paraula. Del Casal de Circe anirem a l’Hades sense oblidar-nos de fer el preceptiu sacrifici ritual per a accedir-hi. Més que per conèixer l’oracle de Tirèsias de Tebes, que ja ens l’ha dit el poema, hi baixarem per a recordar certs aspectes de la condició humana, de total actualitat, que els diferents esperits dels morts posen davant els ulls d’Ulisses. I el poema continua posant davant dels nostres. Sortint, tornarem al Casal de Circe per complir amb un compromís inajornable.

Circe acomiada Ulisses en el seu camí cap a l’Hades indicant-li el sacrifici necessari per a convocar els esperits dels morts. En aquest espectacle performatiu acompanyarem l’heroi Ulisses en la seva baixada i tornada de l’inframon passant per la relació sinuosa amb la bruixa Circe. Amb la veu d’Anna Maluquer, la música de Montserrat Isanta i Marc Egea i els dibuixos i projeccions de Joma, reviurem aquest episodi de la immortal Odissea.

Preu per persona 8€. Descompte de 2€ amb el Carnet de Biblioteca. Gratuït amb el carnet amic Palau

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a fp.info@fundaciopalau.cat

 

*Per aquest dia estava previst el concert de Reis Fins a la follia a càrrec d’Esther Ribot (Soprano) i Olga Claret (Clavicèmbal), però per força major s’ha hagut de cancel·lar i buscar un altre espectacle.

Mostra els detalls

Data:
4 de gener
Hora:
20:00
Cost:
8€
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Fundació Palau
Phone
34 937 913 593
Correu electrònic
fp.info@fundaciopalau.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació Palau