Carregant Esdeveniments

Sant Jordi al museu, Diada a Caldes d’Estrac

24 d'abril de 2021 a les 12:00 - 14:00

El 24 d’abril la Fundació Palau celebra, en col·laboració amb la Biblioteca Can Milans i l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, la Diada de Sant Jordi organitzant varies activitats.

10h. Taller de roses reciclades.

11h. Hora del conte “Sant Jordi i altres contes populars catalans”. A càrrec de Joan de Boer.

12h Visita guiada a les dues sales de l’exposició permanent. ‘Un pare pintor i un fill poeta’ renovada el febrer del 2020 i ‘Estimat Picasso’. Una bona manera de celebrar aquest dia tant especial. Gaudireu d’un guia que a banda de parlar d’art també us explicarà les anècdotes i històries que amaga cada obra.

13h espectacle ‘El romanç de les històries naturals’ a càrrec de Carles Belda.

“El romanç de Les històries naturals. Escenes de la Primera Guerra Carlina i del temps dels vampirs. A partir de la novel·la de Joan Perucho”.
En Carles Belda, ara Onofre de Dip, ara Antoni de Montpalau, ara el General Cabrera, narrarà, sonarà l’acordió, llegirà i cantarà per fer-nos viatjar del Maestrat a Cerdanya, tot passant per Pratdip, Barcelona, Gandesa i Berga.
Durant una hora encara no, seguirem l’apassionant expedició d’un naturalista liberal que frisa per aclarir el misteri d’un vampir carlí.
De la maleta-taüt de l’artista brollaran els elements que il·lustraran els estirabots històrics i els dubtes humans que amb tanta gràcia va teixir Joan Perucho a Les històries naturals.

18h. Scape Room per a joves.

Informació sobre la inscripció

  • Totes les activitats es celebraran a la pèrgola de Can Muntanya excepte la visita guiada que és farà a la Fundació Palau i el Scape Room que es fa a la sala cultural de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.
  • Totes les activitats son gratuïtes i amb inscripció prèvia per aforament limitat en aquest link excepte la visita guiada de la Fundació Palau que és mitjançant mail i telèfon de la fundació Palau (93 791 35 93 o fundaciopalau@fundaciopalau.cat).
  • La Fundació Palau, la Biblioteca Can Milans  i l’Ajuntament de Caldes d’Estrac seguiran els protocols de protecció per evitar el contagi del covid19, per tant, l’ús de la mascareta és obligatoria en espais oberts i tancats.

Mostra els detalls

Data:
24 d'abril de 2021
Hora:
12:00 - 14:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Fundació Palau i Ajuntament Caldes d’Estrac