Carregant Esdeveniments

EL DIA MÉS CURT. LA FESTA DEL CURTMETRATGE. PERLES

29 de desembre de 2017 a les 19:00 - 20:30

12

EL DIA MÉS CURT, la festa del cutmetratge, on reivindiquem durant un dia l’any el cinema de curta durada. A Catalunya enguany celebrem la cinquena edició d’un moviment mundial que no para de créixer. L’any passat van ser 18 localitats les que es van sumar al
projecte i aquest any la Fundació Palau és suma a participar-hi. Un cinema divers, reconegut arreu del món i arriscat, en molts casos condemnat per la seva durada, però que mereix ser descobert i aplaudit per nous espectadors.

Quatre programes oficials seleccionats amb cura per a tots els gustos. Obres mestres del format curt, pel·lícules provinents dels principals festivals catalans i premiades internacionalment, de totes les èpoques i gèneres, amb cinematograes de diversos indrets del món… per gaudir del curtmetratge en tota la seva grandesa i diversitat.

Les joies del curtmetratge mundial. Aquest any sota un eix comú, el treball interpretatiu; tot un homenatge a actrius i actors.

Edats: majors de 7 anys.
Recomanat per a tots els gustos. Principalment adults i fans del cinema d’autor. Amb molt de ritme, divertit però també amb un punt sentimental i fins i tot thriller.
Duració aproximada: 81 minuts

Pel·lícules:
Kacey Mottet Klein, el naixement d’un actor Ursula Meier (14’ , Suïssa, 2015)
La inquilina Mar Coll (15’ , Espanya, 2015)
The Cost of Living Lloyd Newson (34’ , Regne Unit, 2005)
En carne viva Federico Esquerro (17’ , Argentina, 2013)

Programa complet

Gratuït

Mostra els detalls

Data:
29 de desembre de 2017
Hora:
19:00 - 20:30
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Fundació Palau
Phone
34 937 913 593
Correu electrònic
fp.info@fundaciopalau.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació Palau