Carregant Esdeveniments

Desbesar roses.Mar Bonet i Biel Mesquida canten i reciten B. Rosselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre

21 d'octubre de 2017 a les 0:00 - 10€

 

ACTUACIÓ CANCEL·LADA

17a edició del Festival de Poesia

Sant Cugat promou des de l’any 2001 una setmana dedicada a la poesia, amb activitats diverses al seu entorn que s’allarguen durant tot el trimestre, és el Festival de Poesia de Sant Cugat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és consolidar una plataforma de promoció del gènere i de la creació poètica, promoure la relació entre els creadors, donar a conèixer el panorama líric del moment i consolidar el públic lector de poesia.

Aquesta iniciativa, que des de 2007 es porta a terme a la tardor, està formada per activitats molt diverses com exposicions, recitals poètics a les llibreries, espectacles de música i poesia a les llibreries i a les galeries, tallers de poesia a les Biblioteques, poesia al carrer, after hours poètics, i poesia per a infants.

La 17a edició del Festival de Poesia es celebrarà del 15 al 22 d’octubre de 2017 i l’acte inaugural estarà dedicat a la figura de Josep Palau i Fabre.

Desbesar roses. Mar Bonet i Biel Mesquida canten i reciten B. Rosselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre

Dissabte, 21 d’octubre a les 20:30h.

Desbesar roses és una festa verbal i musical per a dos poetes catalans estimats, Rosselló-Pòrcel i Palau i Fabre, amadors de la llibertat,

actualíssims i ben universals. Celebram cultura, poesia i vida mitjançant els seus versos i els seus records. Acostam les seves paraules, els seus ritmes i els seus sentits. Un espectacle íntim fet d’amistat i d’estimació on Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida, acompanyats per Dani Espasa, eixamplen els territoris de la lletra amb cançons i recitats que converteixen el mester poètic en terrer viu, ardent, joiós, amarat d’enamoraments.

Desbesar roses ens mostra com degustar i assaborir la poesia rosselliana i palauiana, acompanyades per la música. És una de les més essencials i úniques formes d’intel·ligència, de bondat, d’humor,d’observació i de bellesa que tenim a l’abast. Amb Dani Espasa al pioano.

Mostra els detalls

Data:
21 d'octubre de 2017
Hora:
0:00
Cost:
10€
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzadors

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Institució de les Lletres Catalanes

Recinte

Escola de música Victòria dels Àngels
Pl. Victòria dels Àngels, 2
Sant Cugat del Vallès, Barcelona 08172 Espanya
+ Mapa de Google