Carregant Esdeveniments

L’EPITAFI D’UN JOVE POETA CATALÀ. ELS POEMES DE L’ALQUIMISTA DE JOSEP PALAU i FABRE

21 d'octubre de 2017 a les 0:00

AQUEST ACTE QUEDA CANCEL·LAT

17a edició del Festival de Poesia

Sant Cugat promou des de l’any 2001 una setmana dedicada a la poesia, amb activitats diverses al seu entorn que s’allarguen durant tot el trimestre, és el Festival de Poesia de Sant Cugat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és consolidar una plataforma de promoció del gènere i de la creació poètica, promoure la relació entre els creadors, donar a conèixer el panorama líric del moment i consolidar el públic lector de poesia.

Aquesta iniciativa, que des de 2007 es porta a terme a la tardor, està formada per activitats molt diverses com exposicions, recitals poètics a les llibreries, espectacles de música i poesia a les llibreries i a les galeries, tallers de poesia a les Biblioteques, poesia al carrer, after hours poètics, i poesia per a infants.

La 17a edició del Festival de Poesia es celebrarà del 15 al 22 d’octubre de 2017 i l’acte inaugural estarà dedicat a la figura de Josep Palau i Fabre.

L’epitafi d’un jove poeta català: Els poemes de l’Alquimista de Josep Palau i Fabre

Dissabte, 21 d’octubre a les 19h.

Un recorregut a través d’un dels referents indiscutibles de la lírica catalana del segle XX, per determinar-ne la funció, el sentit
i l’abast de l’extraordinària obra poètica completa que Palau va publicar per primera vegada l’any 1952. Amb D. Sam Abrams

Mostra els detalls

Data:
21 d'octubre de 2017
Hora:
0:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzadors

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Institució de les Lletres Catalanes

Recinte

La Galeria
C. de Sant Jordi, 14
Sant Cugat del Vallès, Barcelona 08172 Espanya
+ Mapa de Google