Carregant Esdeveniments

FESTIVAL POESIA i + 2021. Del 30 de juny a l’11 de juliol.

30 de juny de 2021 a les 20:00 - 11 de juliol de 2021 a les 21:00

Torna el Poesia i +, un dels festivals de poesia més importants de Catalunya i una cota ineludible per a la gent interessada en la creació contemporània. Després de 15 edicions, el Poesia i + ha consolidat un model de festival que aposta per la distància curta, el creuament interdisciplinari, la força de la paraula i la defensa de l’entorn natural. El festival acull les noves veus de la poesia i un seguit de propostes musicals, artístiques i teatrals que exploren nous territoris.

Del 30 de juny a l’11 de juliol, diversos espais del Maresme acolliran recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posaran en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present. Els diversos actes se celebraran en espais singulars del Maresme, la majoria a l’aire lliure.

La imatge del Festival d’aquest any vol reivindicar la trobada i la celebració: malgrat tot, tenim motius per retrobar-nos, per celebrar la vida en comunitat. Som vulnerables i interdependents, com les paraules, i per això obrim les portes del festival de bat a bat: tothom hi és convidat.

Consulta el programa complet aquí. 

Mostra els detalls

Inici:
30 de juny de 2021 a les 20:00
Finalització:
11 de juliol de 2021 a les 21:00
Categories d'Esdeveniment:
, , , ,
Lloc web:
https://www.poesiaimes.cat/

Organitzadors

Fundació Palau
Ajuntament Caldes d’Estrac