Carregant Esdeveniments

Presentació del llibre ‘Sutura’, de Dolors Miquel

30 de juliol de 2021 a les 19:30

Presentació del llibre Sutura de Dolors Miquel. Comptarem amb la presència de l’autora acompanyada de Manuel Guerrero i Jordi Cornudella i la col·laboració musical de Marc Egea.

Dolors Miquel Abellà (Lleida, 1960). Poeta catalana, és considerada una de les autores contemporànies més interessants dels Països Catalans. La seva aparició en l’escena pública catalana ocorre cap a la segona meitat de la dècada dels anys 90. Des d’aleshores, ha publicat llibres, ha col·laborat amb articles en la premsa escrita i ha ofert recitals, xerrades i altres actes culturals. Ha publicat més d’una vintena d’obres i ha rebut 8 guardons, entre els quals destaquen el Premi Crítica Serra d’Or (2020) i el Premi Ausiàs March (2016). 

Sutura
“A l’escriptura de Dolors Miquel trobem un ineludible transfons d’accés, mitjançant l’escriptura, a una comprensió del món que se sap finestra petita en l’anhel de la transparència. Finestra que, des de la limitació, acaba assumint que és el llenguatge el lloc únic del pont. El que trobo al darrere de la poesia és un abisme i també una lectura esquinçada però afectuosa aquella pau que atorga el pas del temps i ens reconcilia amb el nucli familiar i el seu record” (De l’epíleg d’Àngels Moreno).

Entrada lliure. Cal inscriure’s a l’adreça de correu o telèfon de la Fundació Palau:  fundaciopalau@fundaciopalau.cat o bé 93 791 35 93.

Organitzador

Fundació Palau
Phone
34 937 913 593
Correu electrònic
fp.info@fundaciopalau.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació Palau