Carregant Esdeveniments

Hibrida. Espais liminars de poesia

27 de maig de 2023 a les 17:00 - 20:00

Hibrida és el traçat de sis espais liminars de poesia arreu del territori català. Amb la poesia i les seves fronteres com a eix vertebrador, aquesta proposta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) pretén explorar de quina manera la creació poètica pot dialogar amb disciplines com les arts escèniques, la música, l’audiovisual, les arts plàstiques o la narrativa.

L’objectiu és aprendre com interpretar i comunicar una idea, en l’espai, l’escena i el text (procés de creació i realització). Crear una obra escènica, una performance a partir del material que cada participant aporti. Conjuntament, s’anirà configurant una història i s’escenificarà, tot descobrint altres maneres de fer i valent-se de les diferents capacitats i pràctiques de cada participant.

Els espais liminars de poesia de l’AELC estan formats per sis tallers de creació i micro obert durant la primavera de 2023. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia. Per participar o assistir com a públic als micros oberts no cal inscriure’s prèviament.

Programa:

27 de maig a la Fundació Palau:

17h -(Lecto) escripturamultimodal. Amb Raquel Santanera i Maria Sevilla
19 a 20h-Micro obert.

Veure tot el programa aquí

Accés gratuït

Mostra els detalls

Data:
27 de maig de 2023
Hora:
17:00 - 20:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Associació d’Escriptors en Llengua Catalana
Phone
933027828
Correu electrònic
aelc@escriptors.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació Palau