Carregant Esdeveniments

Exposició ‘Petits grans artistes. Paisatge, arquitectura i disseny’

2 de juny de 2023 - 18 de juny de 2023

Presentem, un any més, el projecte Petits Grans Artistes, nascut el 2016 per iniciativa de l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac amb la implicació de la Fundació Palau i la col·laboració de l’Ajuntament i l’AFA. Un projecte per apropar l’art contemporani a l’escola i crear espais d’aprenentatge transdisciplinars que incloguin a docents, alumnes, professionals del sector, artistes i famílies.

El paisatge, l’arquitectura i el disseny són els eixos des d’on hem partit enguany per tal d’intentar comprendre, valorar i estimar millor el món que ens toca viure. A través del disseny compromès, l’arquitectura experimental i el territori fet verb, hem volgut potenciar la sostenibilitat, els materials humils, l’assemblatge, el reciclatge, els processos creatius, l’ajuda mútua i el treball col·lectiu, tot esperonant el pensament crític i el debat. Per aconseguir-ho, hem comptat amb la col·laboració de l’estudi d’arquitectura Takk Grup, el dissenyador industrial i activista Curro Claret, l’artista i poeta Perejaume, i l’historiador i artista Joan Sallas.

A través de diverses sessions de formació impartides per professionals del sector i dels treballs amb els artistes, els alumnes de cinquè han après a pensar, coordinar i executar un projecte expositiu com el que ara us presentem.

Petits Grans Artistes és un projecte de recorregut incert però constant, que evoluciona i es transforma per tal d’educar en la cultura de la cooperació i del recolzament mutu, que diversifica tasques i responsabilitats, educa en la diversitat i en les dificultats i fomenta les docències compartides en un camí on aprendre i ensenyar s’entrellacen i es barregen.

 

 

 

 

 

 

L’exposició es podrà visitar de forma gratuïta del 2 al 18 de juny de 2023, a la Sala Artigues.

 

Mostra els detalls

Inici:
2 de juny de 2023
Finalització:
18 de juny de 2023
Categories d'Esdeveniment:
,
Lloc web:
www.fundaciopalau.cat

Organitzador

Fundació Palau
Phone
34 937 913 593
Correu electrònic
fp.info@fundaciopalau.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació Palau