Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

MARIA DEL MAR BONET. LA VEU A LA MÀ

10 de maig de 2006 - 31 d'agost de 2006

És un goig, per part de la Fundació Palau, de mostrar aquests dibuixos de Maria del Mar Bonet. Es tracta d’unes obres sorgides espontàniament al llarg dels anys i que constitueixen una forma de dietari en imatges, en visions. La veu a la mà n’hem dit, en la mesura que les obres són unes formes manuals de veu. La mateixa autora se les explica com una extensió visual de la seva escriptura i del seu cant. «Tot pintant cerc d’enamorar-me d’allò que la llum m’ha fet veure, tant del lloc on visc com dels llocs llunyans per on viatjo: enamorar-se un instant pintant allò que he comprès mirant»

Volíem, així mateix, inaugurar amb aquesta mostra una recerca de camins compartits, de paral·lelismes, de ressonàncies, a partir de l’obra de Palau. L’any 1969, Maria del Mar Bonet va musicar el poema Jo em donaria a qui em volgués. Però això no era més que l’arrencada de tot un món de realitats compartides per la cantant i el poeta, que aquesta exposició prova de cartografiar i posar de manifest a través del text de Perejaume i dels dos curtmetratges d’Isaki Lacuesta

En aquesta exposició, a més, s’exposaran dos gravats que l’artista ha realitzat expressament per a l’ocasió. D’un d’aquests dos gravats, titulat La mar en flames, se n’ha realitzat una edició de 60 exemplars, que es podran adquirir a la Fundació.

Mostra els detalls

Inici:
10 de maig de 2006 a les 8:00
Finalització:
31 d'agost de 2006 a les 17:00
Categories d'Esdeveniment:
,