Carregant Esdeveniments

MARIA DEL MAR BONET. LA VEU A LA MÀ

10 de maig de 2006 a les 8:00 - 31 d'agost de 2006 a les 17:00

És un goig, per part de la Fundació Palau, de mostrar aquests dibuixos de Maria del Mar Bonet. Es tracta d’unes obres sorgides espontàniament al llarg dels anys i que constitueixen una forma de dietari en imatges, en visions. La veu a la mà n’hem dit, en la mesura que les obres són unes formes manuals de veu. La mateixa autora se les explica com una extensió visual de la seva escriptura i del seu cant. «Tot pintant cerc d’enamorar-me d’allò que la llum m’ha fet veure, tant del lloc on visc com dels llocs llunyans per on viatjo: enamorar-se un instant pintant allò que he comprès mirant»

Volíem, així mateix, inaugurar amb aquesta mostra una recerca de camins compartits, de paral·lelismes, de ressonàncies, a partir de l’obra de Palau. L’any 1969, Maria del Mar Bonet va musicar el poema Jo em donaria a qui em volgués. Però això no era més que l’arrencada de tot un món de realitats compartides per la cantant i el poeta, que aquesta exposició prova de cartografiar i posar de manifest a través del text de Perejaume i dels dos curtmetratges d’Isaki Lacuesta

En aquesta exposició, a més, s’exposaran dos gravats que l’artista ha realitzat expressament per a l’ocasió. D’un d’aquests dos gravats, titulat La mar en flames, se n’ha realitzat una edició de 60 exemplars, que es podran adquirir a la Fundació.

Mostra els detalls

Inici:
10 de maig de 2006 a les 8:00
Finalització:
31 d'agost de 2006 a les 17:00
Categories d'Esdeveniment:
,