Carregant Esdeveniments

NIT DE POETES i HOMENATGE A JOSEP PALAU I FABRE

15 de setembre de 2017 a les 21:00

La 24a edició de la Nit de Poetes continuarà tenint dues parts: Poetes d’avui (i de sempre), en la primera, i un homenatge a un poeta català en la segona.

Els POETES D’AVUI seran: Carles Camps Mundó (Cervelló, 1948), Henar Galán (Figueres), Àngela Ribas (St. Feliu de Guíxols, 1959) i Josep Ma. Fulquet (Barcelona, 1948), Premi Miquel de Palol 2016. A la primera part comptarem també amb la participació dels guanyadors dels Jocs Florals Escolars de l’Ajuntament de Girona 2017, categoria secundària post obligatòria: Maria Prat (Flor Natural) de l’INS Jaume Vicens Vives; Júlia Blancafort (Englantina) i Núria Sebastià (Viola), de l’Escola Les Alzines.

El POETA DE SEMPRE serà Iehuda Amikhai (Würzburg, 1924 – Jerusalem, 2000), el qual es podrà sentir en la seva llengua d’origen, l’hebreu, i en català. Lluís Lucero coordina la primera part.

A la 2a part, l’escriptor homenatjat serà Josep Palau i Fabre (Barcelona, 1917 – 2008), amb un espectacle a càrrec de l’actor i director teatral Martí Peraferrer i una tria de poemes de Lluís Lucero. Nit de Poetes 2017 és una activitat inscrita en les activitats de l’Any Fabre.

Després de Nit de Poetes 2017 es posarà en marxa l’acció Versus 25, un seguit d’actuacions en biblioteques de les comarques de Girona que ens permetran revisitar alguns dels autors que han participat a Nit de Poetes des dels seus inicis i fer difusió de poetes locals, tot plegat amb la mirada posada en el 25è aniversari de Nit de Poetes, el setembre 2018.

Nit de Poetes compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, CC del Gironès, Generalitat de Catalunya – Delegació del Govern i ST de Cultura -, Diputació de Girona i GEiEG.

Invitació

Mostra els detalls

Data:
15 de setembre de 2017
Hora:
21:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Coordinadora Nit de Poetes i Amics de la Unesco de Girona

Recinte

Pati de les Magnòlies-Edifici de la Generalitat a Girona
Plaça Pompeu Fabra, 1
Girona, Girona Espanya
+ Mapa de Google