Carregant Esdeveniments

Visita guiada a l’exposició ‘Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes’

5 de febrer de 2022 a les 17:00 - €6

Del 27 de novembre de 2021 a l’1 de maig de 2022 la Fundació Palau acull Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes, una exposició espectacular, amb 150 fotografies reproduïdes en gran format, seguint un argument narratiu (els ídols de l’esport, la velocitat, la ciutat com a espectacle, els periodistes com a nous herois del moment, els bars, el music-hall, els inicis del turisme i el barri Xino). Les imatges de Casas es combinen amb objectes (cromos, un Bugatti baby, un joc de còctel que va ser dels pares de Josep Palau i Fabre, un exemplar de Vida Privada de Josep M. de Sagarra amb anotacions de Pompeu Fabra i els vidres del meublé de Madame Petit), amb textos literaris de Josep M. de Sagarra, Josep M. Planes, Rem Koolhaas, Massimo Bontempelli, Luigi Pirandello o Jean Genet.

Exposició produïda per la Fundació Palau, patrocinada per Núria Casas i Formiguera, amb la col·laboració de l’Arxiu Nacional de Catalunya i comissariada per l’escriptor Julià Guillamon.

Preu 6 € per persona. Caldrà assolir un mínim de persones inscrites per la realització de l’activitat. Per poder assistir cal inscriure’s a fp.info@fundaciopalau.cat o al 93791 35 93.

Mostra els detalls

Data:
5 de febrer de 2022
Hora:
17:00
Cost:
€6
Categories d'Esdeveniment:
,

Organitzador

Fundació Palau

Recinte

Fundació Palau