Carregant Esdeveniments

Lectures a la fresca

20 de juliol de 2017 a les 22:00

La 13a edició de les Lectures a la Fresca, organitzades pels Amics de Pedra i Sang, reunirà a tres personatges importants de l’Europa del segle XX.

Enguany, en comptes de ser un monogràfic d’un autor, la directora dels Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha optat per tres personatges que tenen un denominador comú, l’Europa del segle XX.  Václav Havel, Josep Palau i Fabre i Picasso.

Josep Palau i Fabre, el poeta-alquimista de que enguany es celebra el centenari, és un home amb una producció teatral important. Entre les seves dèries, trobem una autèntica obsessió pel personatge de Don Joan. El Don Joan de Palau és sobretot un subversiu que posa en qüestió tots els valors de la societat. S’ha fet una selecció d’entre les cinc obres que té dedicades al mite. Hi veurem en acció un DOn Joan amb el “catèleg” mozartià de conquetes, descobrirem la relació amb la mare, el trobarem assegut al divan del psiquiatre o passejant per l’infern amb d’altres personatges històrics i, fins i tot, jutjat per un tribunal de diablesses. En fi, tot un festival del donjoanisme!

Intèrprets: Encarna Adelantado, Sergi Aguilera, Tània Banús, Josep Bisbal, Pere Codó, Artur Costa, Carme Gonzàlez, Sònia Guimerà, Carme Latorre, Ricard Mariné, Carles Martínez, Xavier Tor i Martina Vilarasau.

Dramatúrgia i direcció: Dolors Vilarasau.

Dossier

Mostra els detalls

Data:
20 de juliol de 2017
Hora:
22:00
Categoria d'Esdeveniment: