Carregant Esdeveniments

Exposició ‘Petits grans artistes’

11 de juny de 2021 - 20 de juny de 2021

Enguany hem seguit col·laborant amb l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac amb el projecte anual “Aprendre a fer una exposició” que inclou diferents sessions d’aprenentatge a la Fundació i clou amb el seu propi projecte expositiu, “Petits grans artistes”.

Si bé el curs passat no vam poder dur a terme aquest projecte a causa de la pandèmia, aquest 2021 celebrem la 5ª edició amb més il·lusió que mai.

És, doncs, un any molt especial. I des de la Fundació celebrem que l’escola Sagrada Família, malgrat les adversitats, hagi lluitat cada dia, durant tot el curs, per fer de l’escola un lloc feliç per a tothom i perquè les arts no desapareguessin aquest curs, com ha passat en moltes escoles.

Durant el confinament, l’art ens va proporcionar a la gran majoria una via d’escapament, perquè l’art activa les nostres defenses naturals, ens regala models per expressar emocions, l’art allibera i extrau el món que portem a l’interior. L’art és emoció. L’art cura el cor i en un any com aquest, el primer que ens havíem de curar tots i totes a l’escola, era el cor.

La cinquena mostra dels “Petits grans artistes” és, un cop més, un tastet d’alguns dels treballs realitzats durant aquest curs escolar. Cada artista, del més petit fins al més gran, ha escollit una obra per ser exposada.

Mostra els detalls

Inici:
11 de juny de 2021
Finalització:
20 de juny de 2021
Categories d'Esdeveniment:
,
Lloc web:
www.fundaciopalau.cat

Organitzador

Fundació Palau
Phone
34 937 913 593
Correu electrònic
fp.info@fundaciopalau.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació Palau