Carregant Esdeveniments

Presentació del llibre ‘Cels de nit’ de Teresa Costa-Gramunt, Carles Duarte, Carme Riera i Eulàlia Sayrach

16 de març a les 18:00

Presentació del llibre Cels de nit, a càrrec de les seves autores i autor.

Com un parament de taula per a una gran celebració. Com un tinell, el “moble de luxe destinat a exposar les vaixelles” de les grans cases, Cels de nit exhibeix bells plats ceràmics d’Eulàlia Sayrach i peces precioses de Carme Riera al costat dels versos -essencials- amb què hi han dialogat Carles Duarte i Teresa Costa-Gramunt. Aquest Cels de nit és com un esplèndid mostrari de peces que conviden a un àgape, a un àpat fratern, a una comunió. Amb el cosmos i els seus misteris. Amb el nostre planeta en germanor amb els altres planetes. Amb l’àmplia natura d’on no hauríem d’haver-nos sentit mai escindits.

Teresa Costa-Gramunt és conferenciant de temes artístics i humanístics. També desplega una gran activitat intel·lectual com a articulista cultural i d’opinió a través de les seves columnes. S’ha dedicat intensament a la creació literària i ha publicat una cinquantena de llibres.

Carles Duarte ha publicat els llibres de poesia i Els immortals. S’ha recopilat la seva obra poètica al volum S’acosta el mar (1984-2009). Guanyador de diversos premis literaris.

Eulàlia Sayrach és ceramista, especialitzada en joies artesanals de ceràmica, plata, or i llautó, així com també en plats, bols i tasses.

Carme Riera és una artista multidisciplinar de Barcelona.

Mostra els detalls

Data:
16 de març
Hora:
18:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,

Organitzador

Fundació Palau
Phone
34 937 913 593
Correu electrònic
fp.info@fundaciopalau.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació Palau