Carregant Esdeveniments

Visita guiada a l’exposició ‘Maria Sanmartí, “mare d’en Clavé”. La innocència del traç’

16 de juny a les 12:00

“Maria Sanmartí, mare d’en Clavé”; així és com aquesta pintora va signar durant un període artístic la seva obra. Deixant clar qui era: la mare del pintor Clavé. Després ho va deixar de fer en haver-se fet un lloc destacat en el panorama artístic de finals dels anys quaranta i fins que va morir a començaments del 1959 en complir 73 anys. El fet excepcional en la carrera de Maria Sanmartí, a banda de la seva innegable qualitat artística i una frescor d’art nou, fou que començà a pintar als 60 anys sense haver tingut abans el més mínim indici d’una vocació artística. No va tenir temps de cercar-la dins d’ella. Malgrat no haver tingut educació escolar i provenint d’una família catòlica i humil, va ser una dona progressista, amb una gran lucidesa mental i una gran fermesa de caràcter.

L’exposició és podrà visitar fins al 15 de setembre.

Preu: 8 € per persona (les persones que presentin el carnet de Biblioteques tindran 2€ de descompte i els Amics de la Fundació Palau, entrada lliure).

Per poder assistir cal inscriure’s a fp.info@fundaciopalau.cat o al 93791 35 93. Caldrà assolir un mínim de persones inscrites per la realització de la visita.

Altres dates de visita guiada a les 12h:

8 de setembre

Mostra els detalls

Data:
16 de juny
Hora:
12:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Fundació Palau
Phone
34 937 913 593
Correu electrònic
fp.info@fundaciopalau.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Fundació Palau